Klubbene

Våre klubber er med på å lyse opp livet.
Vi ønsker flere klubber med, så kontakt prosjektleder Marianne Smith Magelie på mobil 922 61332 eller marianne@etslagavgangen.no dersom dette er noe for din klubb!

Trykk på klubblogoene nedenfor for mer informasjon om våre samarbeidende klubber.

Våre samarbeidende klubber

Saker fra våre samarbeidende klubber

 • Restart I Fredrikstad
  Et hyggelig møte ble gjennomført i forrige uke hvor Cathrine Laursen, daglig leder på Skjeberg Golfklubb, og jeg hadde et konstruktivt møte med Freddy Nordmark, ny ansvarlig for Et slag av gangen på Gamle Fredrikstad Golfklubb.
 • Full fart på Bjørnefjorden Golfklubb!
  Daglig leder Bjarte Wiberg og prosjektleder for aktvitetsgruppene Aron Arnesen har fullt opp med å tilrettelegge godt for deres 7 ulike grupper, og de har plass til flere. – Då eg jobba for Kalandseid IL hadde vi suksess med nokre tilpassa tilbod for både ungar og eldre. På ein golfbane er det minst like naturleg å ta imot alle typar folk, også eldre, einsame, kronisk sjuke og folk som har vanskar, seier Bjarte Wiberg.
 • En blir aldri for gammel for golf!
  Det er fantastisk med golf – en blir aldri for gammel til å spille golf. En aktivitet som vi kan glede oss med fra «vugge til grav» som jeg liker å uttrykke det. I høst møtte jeg to fine karer på Kongsvingers Golfklubb og vi hadde en hyggelig prat.
 • Gode kakebakere er strålende å ha!
  Tom Erik Olsen og Dieter Rise som er trenere på Oppegaard Golfklubb er gode kakebakere også
 • Kaldt ute varmt inne…
  Den harde kjerne fra Kristiansund og Omegn Golfklubb er på plass for innetrening
 • Årets ildsjel – Joe Fjeld
  Det er med glede vi registrerer stor frivillighet ute i golfklubbene og særdeles bra på Kongsvingers Golfklubb hvor årets ildsjelspris gikk til Joe Fjeld. Foreningen Et slag av gangen er helt avhengig av klubbenes gode ressurser, de frivillige, for å få aktivitetene våre til å fungere best mulig i et spleiselag.