Klubbene

Våre klubber er med på å lyse opp livet.
Vi ønsker flere klubber med, så kontakt prosjektleder Marianne Smith Magelie på mobil 922 61332 eller marianne@etslagavgangen.no dersom dette er noe for din klubb!

Trykk på klubblogoene nedenfor for mer informasjon om våre samarbeidende klubber.

Samarbeidende klubber

Asker Golfklubb

Atlungstad Golfklubb

Bjørnefjorden Golfklubb

Bærum Golfklubb

Drammen Golfklubb

Drøbak Golfklubb

Elverum Golfklubb

Gamle Fredrikstad Golfklubb

Grenland & Omegn Golfklubb

Hauger Golfklubb

Kongsvinger Golfklubb

Kragerø Golfklubb

Kristiansand Golfklubb

Kristiansund Golfklubb

Losby Golfklubb

Molde Golfklubb

Salten Golfklubb

Soon Golfklubb

Sotra Golfklubb

Valdres Golfklubb

Ålesund Golfklubb

Byneset Golfklubb

Saker fra våre samarbeidende klubber

 • GOLF er helårsaktivitet!
  Det er fortsatt god aktivitet ute for klubbene som jobber sammen med Foreningen Et slag av gangen, men nå forbereder vi oss på innetrening. Vi har gjennomført gode møter i Asker og Kristiansand. Det finnes stor entusiasme og engasjement i våre klubber og vi gleder oss til fortsettelsen.
 • Sesongavslutning i Drøbak
  Pøsende vær i hele dag men det hindret ikke oss å ha en flott avslutning etter en fantastisk golfsesong.
 • Byneset ønskes velkommen
  Et slag av gangen-familien vokser og siste klubb inn er Byneset Golfklubb i Trøndelag. Ansvarlig i klubben for prosjektet, Kari Lian, har allerede rekruttert en god treningsgruppe – velkommen!
 • Spektakulært på Atlungstad!
  Tirsdag 28. september ble det gjennomført en flott vennskapsturnering på Atlungstad Golfklubb på Hamar. En fantastisk dag i flotte omgivelser der klubben la til rette for en topp gjennomføring.
 • Over 90 deltakere med ulike utfordringer: – Alle gjør sitt best mulige og det er godt nok
  Mandag 6. september var en fantastisk dag på Kragerø Golfklubb, der bortimot 100 deltagere med ulike utfordringer deltok på en nasjonal turnering. Som ordføreren sa: alle gjør sitt best mulige og det er godt nok. Prosjektleder og styreleder, Marianne Smith Magelie møtte et av lagene igjen, fra Kragerø, som startet opp i våres gjennom Foreningen Et slag av gangen, sammen med Bymisjonen og Kragerø Golfklubb. Vi har mye å glede oss over på veien videre – Flere vil være med – golf er for alle
 • Et slag av gangen» er et prosjekt som tilbyr golf for folk som sliter med livet sitt. Nå jobber mange for å skape rom for enda flere
  På møtet om prosjektet «Et slag av gangen» deltok Synnøve Pettersen, Bodø kommune, Remi Larsen, Housing First, Bjørn Olav Laksosnes, Kriminalomsorgen, Roger Halvorsen, Kriminalomsorgen, Daniel Vestgård, Bodø Kommune, Cato Moan, Bodø Glimt, Gro-Marie Thomassen, Bodø Idrettsråd, Hallgeir Greger, Bodø Røde Kors, Sigve Bollestad, Salten Golfklubb og prosjektleder Marianne Smith Magelie. Fossumkollektivet og Bymisjonen var forhindret.