Klubbene

Våre klubber er med på å lyse opp livet.
Vi ønsker flere klubber med, så kontakt prosjektleder Marianne Smith Magelie på mobil 922 61332 eller marianne@etslagavgangen.no dersom dette er noe for din klubb!

Trykk på klubblogoene nedenfor for mer informasjon om våre samarbeidende klubber.

Våre samarbeidende klubber

Saker fra våre samarbeidende klubber

 • Ålesund Golfklubb har hatt besøk av Fontenehuset Ålesund
  Fontehuset er et frivillig arbeidsfellesskap som skal støtte mennesker med psykiske helseproblemer til et godt liv med arbeid og sosialt felleskap. I dag finnes det 22 Fontenhus i Norge og 300 hus fordelt rundt om i verden. Foreningen Et slag av gangen samarbeider med flere.
 • Arbeidspraksis fra Kriminalomsorgen gir resultater!
  Foreningen Et slag av gangen er godt fornøyd med den nasjonale avtalen som er inngått med Kriminalomsorgsdirektoratet. Ikke bare at de får tilbud om arbeidspraksis på samarbeidende golfbaner, men vi legger også opp til golf og trening og mulighet for utvikling av golfspillet og medlemskap i klubben. Vi har flere og flere grupper hvor fengslet planlegger golf som fysisk aktivitet og deltagerne lar seg begeistre av den lille ballen som de behersker å slå ganske så rakst.
 • GGG/Et slag av gangen  – et spennende og viktig tilbud
  Nylig hadde Byneset Golfklubb besøk fra kommunen på sin golftrening. Vår ildsjel i klubben, Kari Lian, har lenge forsøkt å få til et møte. De var veldig interessert i vårt tilbud og opplegg, og oppfatter opplegget som både spennende og viktig. De var også med på litt av treningen og ble sjarmert i senk av våre deltakere. Det litt spesielle med denne gjengen  er at både Samer og Lars er benamputerte og har protese på høyre ben, begge to! Men det er ingen hindring for å spille golf:-)
 • Å høre til er viktig
  Vi søkte, og fikk midler fra bla SparebankstiftelsenDNB, til å kjøpe t-shirts. Klubbene gjorde så godt de kunne før turneringen i Kongsvinger, og mange lag var pyntet til fest! Noen med både egen logo, Et slag av gangen og SparebankstiftelsenDNB. Til neste år skal vi bli enda mer «uniformerte». Tusen takk til alle som bidrar.
 • Det svinger på Bærum Golfklubb
  En herlig dag på Bærum – tusen takk til klubben som tilrettelegger så bra for alle, og som er så tydelige på hvor viktig vårt samfunnsarbeid er. Klubben bidrar til å gjøre en stor forskjell.
 • Velkommen til Kjekstad
  Siden 2017 har Kjekstad Golfklubb drevet prosjektet Golf grønn glede i samarbeid med NGF Klubben ønsker å utvikle dette videre i samarbeid med Foreningen Et slag av gangen, som arbeider aktivt mot ulike organisasjoner og utvikler nettverk til beste for hver enkelt klubb og bidrar til god økonomisk støtte.