Vi er ekstremt takknemlige!

Prosperastiftelsen, et nettverk med over 1300 pro Bono konsulenter, donerer kompetanse tilsvarende en verdi på nærmere 500.000 til Et slag av gangen. Konsulentene har høyere utdanning og er stjerner på sitt felt og ønsker å bidra overfor frivillige organisasjoner.

De samarbeider med Gjensidigestiftelsen. Vi har definert to utfordringer og de setter nå sammen et team på 6 frivillige konsulenter. Vi har allerede hatt møte og jeg venter på teamet som skal jobbe med oss, og som skal komme med forslag til løsning etterhvert. Prosjektet varer i 3 måneder og en beskrivelse/handlingsplan leveres. Prosperastiftelsens administrasjon sikrer optimale resultater. Dette er helt fantastisk og jeg er svært takknemlig.God helg! Marianne Smith Magelie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

I full sving med arbeidsinkludering

Nå har vi startet vårt nye samarbeidsprosjekt I full sving. Vi er stolte av å kunne bidra til at flere mennesker vil inkluderes i arbeidslivet, nemlig målgruppen rus, psykiatri og unge i utenforskap.

Les saken

Gode julegaver er kommet inn

Det er veldig hyggelig at vårt regnskapsbyrå Ecit ser hva vi gjør, og gir oss et økonomisk bidrag til en sårbar målgruppe hvor vi bruker golf som inngangsnøkkel til å gjøre en forskjell. Tusen takk.

Les saken

Gratulerer med 600.000!

Gratulerer! Gjensidigestiftelsen har innvilget vår søknad om støtte til Foreningen Et slag av gangen – et prosjekt vi har kalt «Golf fra vugge til grav».

Les saken