Fantastisk på podcast!

Et slag av gangen har blitt invitert til å delta på sin første podcast. Smith&Dues Verden, inviterer ulike profiler med valgte tema og vi fikk snakke om hva golf betyr for vår målgruppe innen rus og psykiatri.

Det ble en god dialog, og faktisk er jeg veldig stolt av hva vi har fått til på drøyt et år – og når jeg ser hva som ligger foran oss. – ja da er det bare å glede seg. Lytt og del. Tusen takk. Marianne Smth Magelie

Hør episoden via Spotify, eller din foretrukne app for podcast

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lars er på plass!

Lars Christian Sveen, som fyller 36 år i år har I dag begynt i Et slag av gangen som administrasjonskoordinator. Lars er født og oppvokst på Hamar. Han har alltid vært idrettsinteressert. Lars har vært aktiv innen bandymiljøet i Norge, både som spiller og nå eliteserietrener. I de siste 2.5 år har han vært administrativt ansatt i Idrettsforeningen Ready, og har jobbet som fagansvarlig ved idrettslinjen på Persbråten skole i samme tidsrom.

Les saken

Gode julegaver er kommet inn

Det er veldig hyggelig at vårt regnskapsbyrå Ecit ser hva vi gjør, og gir oss et økonomisk bidrag til en sårbar målgruppe hvor vi bruker golf som inngangsnøkkel til å gjøre en forskjell. Tusen takk.

Les saken

Et slag av gangen i møte med idrettspresidenten!

Et konstruktivt dialogmøte med NIF hvor vi fikk presentert Et slag av gangen, men også hvor vi fikk tatt opp ulike problemstillinger som det er viktig å ta videre både hva gjelder roller, kompetanse, grensesnitt kultur/helse, forutsigbarhet og at vår målgruppe faller utenfor «idrett for alle».

Les saken