I full sving med arbeidsinkludering

Sens og Et slag av gangen tror det finnes en plass i arbeidslivet tit alle som ønsker det!

Nå har vi startet vårt nye samarbeidsprosjekt I full sving. Vi er stolte av å kunne bidra til at flere mennesker vil inkluderes i arbeidslivet, nemlig målgruppen rus, psykiatri og unge i utenforskap.


Et slag av gangen inkluderer mennesker i aktivitet gjennom å samarbeide med nærmere 40 golfklubber over hele landet. De som har fått tilbud om å delta i golfen og som ønsker det, de skal også få tilbud om å få bistand til å komme seg i jobb. En jobbspesialist i Sens – Emploi vil møte den enkelte og sikre en god prosess med formål å ende opp med ordinært lønnet arbeid, fullføre grunnskole eller ta utdanning. Etter ansettelse gir jobbspesialist oppfølging i inntil 2 år på arbeidsplassen, for å styrke forutsetningene for jobbfastholdelse.

Klubbene har et stort engasjement for inkludering, og vil være sentrale samarbeidspartnere for å finne prosjektdeltakere og å motivere dem til å ta fatt på neste steg.

Jobbspesialisten som er Simen Bauer er allerede ute i feltet. Han har mange års erfaring fra kriminalomsorgen, både fra fengsel og oppfølging etter soning. Han har i tillegg lang erfaring med arbeidsinkludering, og innehar ellers de personlige egenskapene som skal til for å lykkes med oppdraget. Vi gleder oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi er ekstremt takknemlige!

Prosperastiftelsen, et nettverk med over 1300 pro Bono konsulenter, donerer kompetanse tilsvarende en verdi på nærmere 500.000 til Et slag av gangen. Konsulentene har høyere utdanning og er stjerner på sitt felt og ønsker å bidra overfor frivillige organisasjoner.

Les saken

Gode julegaver er kommet inn

Det er veldig hyggelig at vårt regnskapsbyrå Ecit ser hva vi gjør, og gir oss et økonomisk bidrag til en sårbar målgruppe hvor vi bruker golf som inngangsnøkkel til å gjøre en forskjell. Tusen takk.

Les saken

Gratulerer med 600.000!

Gratulerer! Gjensidigestiftelsen har innvilget vår søknad om støtte til Foreningen Et slag av gangen – et prosjekt vi har kalt «Golf fra vugge til grav».

Les saken