Gode kakebakere er strålende å ha!

Tom Erik Olsen og Dieter Rise som er trenere på Oppegaard Golfklubb er gode kakebakere også. Tom Erik har ved flere anledninger hatt med seg hjemmelaget eplekake som de koser seg med etter trening. På avslutningen før jul hadde Dieter laget 3 forskjellige bløtkaker 2 ganger i samme uke så alle skulle få seg et skikkelig stykke.


Det er herlig når man byr slik på seg selv og bidrar til å glede andre med god bakst sammen med kaffe i praten rundt bordet.
Jeg sier bare imponerende og tusen takk. Marianne Smith Magelie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Restart I Fredrikstad

Et hyggelig møte ble gjennomført i forrige uke hvor Cathrine Laursen, daglig leder på Skjeberg Golfklubb, og jeg hadde et konstruktivt møte med Freddy Nordmark, ny ansvarlig for Et slag av gangen på Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Les saken

Full fart på Bjørnefjorden Golfklubb!

Daglig leder Bjarte Wiberg og prosjektleder for aktvitetsgruppene Aron Arnesen har fullt opp med å tilrettelegge godt for deres 7 ulike grupper, og de har plass til flere.
– Då eg jobba for Kalandseid IL hadde vi suksess med nokre tilpassa tilbod for både ungar og eldre. På ein golfbane er det minst like naturleg å ta imot alle typar folk, også eldre, einsame, kronisk sjuke og folk som har vanskar, seier Bjarte Wiberg.

Les saken

En blir aldri for gammel for golf!

Det er fantastisk med golf – en blir aldri for gammel til å spille golf. En aktivitet som vi kan glede oss med fra «vugge til grav» som jeg liker å uttrykke det. I høst møtte jeg to fine karer på Kongsvingers Golfklubb og vi hadde en hyggelig prat.

Les saken