Et slag av gangen i møte med idrettspresidenten!

FOTO: Norges Idrettsforbund

Et konstruktivt dialogmøte med NIF hvor vi fikk presentert Et slag av gangen, men også hvor vi fikk tatt opp ulike problemstillinger som det er viktig å ta videre både hva gjelder roller, kompetanse, grensesnitt kultur/helse, forutsigbarhet og at vår målgruppe faller utenfor «idrett for alle».

Roma ble ikke bygd på en dag, men vi har startet en god dialog som må ta oss videre med de ulike utfordringer som vi står overfor hva gjelder vår målgruppe innen rus, psykiatri og unge i utenforskap. NIF var imponert over hva vi hadde fått til på så kort tid – og det gledes at flere klubber vil være med og at frivilligheten blomstrer i prosjektet som aldri før. Og vi skal flytte oss fra prosjekt til fast aktivitet i spleiselag med samarbeidspartnere, kommuner og ikke minst næringsliv, som vi nå har begynt å jobbe med.

Norges Idrettsforbund har også omtalt prosjektet vårt på sine nettsider som du kan lese i sin helhet:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lars er på plass!

Lars Christian Sveen, som fyller 36 år i år har I dag begynt i Et slag av gangen som administrasjonskoordinator. Lars er født og oppvokst på Hamar. Han har alltid vært idrettsinteressert. Lars har vært aktiv innen bandymiljøet i Norge, både som spiller og nå eliteserietrener. I de siste 2.5 år har han vært administrativt ansatt i Idrettsforeningen Ready, og har jobbet som fagansvarlig ved idrettslinjen på Persbråten skole i samme tidsrom.

Les saken

Fantastisk på podcast!

Et slag av gangen har blitt invitert til å delta på sin første podcast. Smith&Dues Verden, inviterer ulike profiler med valgte tema og vi fikk snakke om hva golf betyr for vår målgruppe innen rus og psykiatri. Les saken og hør episoden!

Les saken

Gode julegaver er kommet inn

Det er veldig hyggelig at vårt regnskapsbyrå Ecit ser hva vi gjør, og gir oss et økonomisk bidrag til en sårbar målgruppe hvor vi bruker golf som inngangsnøkkel til å gjøre en forskjell. Tusen takk.

Les saken