Årets ildsjel – Joe Fjeld

Foreningen Et slag av gangen er helt avhengig av klubbenes gode ressurser, de frivillige, for å få aktivitetene våre til å fungere best mulig i et spleiselag.

Det er med glede vi registrerer stor frivillighet ute i golfklubbene og særdeles bra på Kongsvingers Golfklubb hvor årets ildsjelspris gikk til Joe Fjeld. Joe er flink til å ta vare på menneskene rundt seg, følger opp og tar ansvar for nye, har et godt og levende engasjement, er en gledesspreder og tar initiativ til å gjøre gode aktiviteter sammen med gruppen som han motiverer fra Eidskog kommune gjennom Frisklivssentralen og inn i golfen hver eneste uke. Joe er et godt forbilde og en person det er lett å bli glad i. Det var hyggelig med en flott samling med ordfører og lokalavisen tilstede og aktivitetsleder fra Frilsklivssentralen fra Eidskog kommue. . Gratulerer til Joe for flott innsats. Marianne Smith Magelie.

Les også omtalen av utmerkelses fra Mitt Kongsvinger:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Restart I Fredrikstad

Et hyggelig møte ble gjennomført i forrige uke hvor Cathrine Laursen, daglig leder på Skjeberg Golfklubb, og jeg hadde et konstruktivt møte med Freddy Nordmark, ny ansvarlig for Et slag av gangen på Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Les saken

Full fart på Bjørnefjorden Golfklubb!

Daglig leder Bjarte Wiberg og prosjektleder for aktvitetsgruppene Aron Arnesen har fullt opp med å tilrettelegge godt for deres 7 ulike grupper, og de har plass til flere.
– Då eg jobba for Kalandseid IL hadde vi suksess med nokre tilpassa tilbod for både ungar og eldre. På ein golfbane er det minst like naturleg å ta imot alle typar folk, også eldre, einsame, kronisk sjuke og folk som har vanskar, seier Bjarte Wiberg.

Les saken

En blir aldri for gammel for golf!

Det er fantastisk med golf – en blir aldri for gammel til å spille golf. En aktivitet som vi kan glede oss med fra «vugge til grav» som jeg liker å uttrykke det. I høst møtte jeg to fine karer på Kongsvingers Golfklubb og vi hadde en hyggelig prat.

Les saken