På Stortinget!

Det var et hyggelig og konstruktivt møte med leder av Stortingets helse- og omsorgskomité, Tone Wilhelmsen Trøen (forsidebildet).

Foreningen Et slag av gangen diskuterte roller, kunnskap og muligheter for å skape forståelse og forutsigbarhet for vår målgruppe innen rus og psykiatri hva gjelder fysisk aktivitet gjennom golf, og hvor målet er å komme seg tilbake til jobb og skole og hvor mestring står sentralt. Vi ønsker å se hele menneske, og tilrettelegger vårt opplegg deretter.

Vi er ikke et golfkurs men ønsker å ha et vedvarende tilbud som vi nå ser fungerer, sammen med våre mange gode samarbeidspartnere. Sammen med Hans Tvedte fra Kriminalomsorgen fikk vi en god dialog med Trøen. Fra møtet har vi flere konkrete oppfølgingspunkter som skal føre oss godt fremover, i felles forståelse. Tusen takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lars er på plass!

Lars Christian Sveen, som fyller 36 år i år har I dag begynt i Et slag av gangen som administrasjonskoordinator. Lars er født og oppvokst på Hamar. Han har alltid vært idrettsinteressert. Lars har vært aktiv innen bandymiljøet i Norge, både som spiller og nå eliteserietrener. I de siste 2.5 år har han vært administrativt ansatt i Idrettsforeningen Ready, og har jobbet som fagansvarlig ved idrettslinjen på Persbråten skole i samme tidsrom.

Les saken

Fantastisk på podcast!

Et slag av gangen har blitt invitert til å delta på sin første podcast. Smith&Dues Verden, inviterer ulike profiler med valgte tema og vi fikk snakke om hva golf betyr for vår målgruppe innen rus og psykiatri. Les saken og hør episoden!

Les saken

Gode julegaver er kommet inn

Det er veldig hyggelig at vårt regnskapsbyrå Ecit ser hva vi gjør, og gir oss et økonomisk bidrag til en sårbar målgruppe hvor vi bruker golf som inngangsnøkkel til å gjøre en forskjell. Tusen takk.

Les saken