Fantastisk vennskapsturnering på Romerike

Bilde: Torild, Øivind, Rolf og jeg(Marianne Smith Magelie) var et av Drøbaks lag i går.

Romerike Golfklubb har gjennomført en flott vennskapsturnering i herlige omgivelser, for GGG/Et slag av gangen klubber.Bortimot 50 deltagere samlet seg for en hyggelig dag hvor golf og sosialt samvær står i fokus.

Idylliske omgivelser

Det å kunne komme rundt å besøke hverandre, og få mulighet til å spille på andre baner, er en stor glede. Dette er noe vi skal utvikle videre for at flere klubber i sine regioner kan gjennomføre slike gode samlinger.

Drøbak var representert og jeg spille på lag med fine lagvenner. Tusen takk til Morten og Tore fra klubben som tilrettela på en god måte.

Når vi kommer inn i høsten vil vi tilrettelegge for innendørs turneringer – det skaper stor motivasjon og mestring gjennom hele året.

One thought on “Fantastisk vennskapsturnering på Romerike”

  1. Fantastisk flott dag, å utrolig trivelig å treffe alle de andre både nye å gamle kjente. Flott fokus med det sosiale som det viktigste. Å ikke på premiering, premien er å spille på en annen bane. Å alle er vi vinnere. Stor takk til alle som bidrar/deltar. Å spesielt et slag av gangen med Marianne i førersetet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.